Insta (5)

Az Insták a WoW világában szinte mindenhol megtalálhatók. Az 5 személyes vagy másképp a kis-instákról olvashattok rövid összefoglalást. Az insták lényege, hogy felszerelést szerezzünk.Ehhez több ember kell :1 tank 1/2 dps 1/2 healer.A heal és a DPS attól függ hogy mennyire jó a csapat.
A gnóm-törp kezdőhelyen található a Gnomearegan.Az embereknek ott van a Stormwind-i insta ami sok jó cuccot dob.De hagyjuk a kis-szintű instákat, vágjunk bele a nagyok világába.Az első kisinsták amiket a Dark Portal átlépése után találhatunk meg az a Hellfire Citadel. Itt 64-70-ig van lehetőséged itemeket szerezni. De az itemen kívül mást is kapsz ha megölsz egy rémet, reputációt aminek segítségével (ha elég összejön ) értékesebb itemeket vehetsz az adott repu QuarterMasterétől. A következő Zangarmarsh itt található a Coilfang Reservoir. Ehhez lekell úszni és ott vannak a bejáratok. De nehogy a legelsőbe menjünk be mert ott vár ránk Lady Vasjh vagyis a Serpentshirne Cavern. Utána a Terrokar Forest következik ahol az Auchdicion insták várnak ránk. Utána kihagyunk 3 helyet Blades Edge Mountains, Nagrand és Shadowmoon Velley. Itt vagy nem található vagy csak nagy insta található. Szóval csak 1 maradt. A Tempest Keep. Itt található a legbőségesebb és legjobb fegyver és ruha készlet az eddigiekhez képest.

Sok sikert kívánok a kis-instákhoz és jó dropot!

zsela2009. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

gere

olyan kérdésem lenne, hogy tényleg meg lehet ölni a lich kinget?

Kazuma

Chabesz hagyd rá 9 éves szerencsétlen, még írni sem tud helyesen (:

chabesz

hehe ezt nekem írod ??

superbrutal

oszd az észt másnak ne itt unlak kakimaki

superbrutal

meny apad kukiába te low shit láma te anya szomorító

chabesz

tempest keep az már raid

Zsoltikka97

ja bocs az elöbbi kérdésemet töröld ki.

Zsoltikka97

De a Northrendi instákrol miért nem írtál?

chabesz

netherstrom keleti részében van egészén a legvégén

zsela

igen ott van . pontosan a helyy nevét nem tom csak azt h hol van. Outland északi részen Blade edge mountains fölött és a tk megg annak a é-k.