Warrior - Leveling

A Harcosok (Warriorok) erős népek a WoWban. De hogyan is kell a Harcossal fejlődni? Nos, érdemes felvenni a Mining - Blacksmithing elsődleges foglalkozás kombinációt. Evvel tudunk fegyvereket és páncélokat csinálni.Ez azért is jó mert ha nem is magunknak másnak hasznosak lehetnek a tárgyaink.Evvel sok G-t lehet szerezni ha AH ba (Aukciós Házba) visszük tárgyainkat. De vissza a fejlődésre. Ha gyorsan akarunk fejlődni csináljunk küldetéseket (ez alap) de ha igazán gyorsan akkor utazás közben is "farmolsz" .

zsela2009. szept.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

vg

sztem az enchantingot vagy az alchemyt ugyanugy megéri felvenni mert a kovácsolás is egy idő után kölcséges prof az alchemy pedig nem annyira és könnyü fejleszteni mivel csak virágot kell hozzá szednixD , és warrinak jó ha van sok gyógyitó elixir mert erős de a szörnyek ellen nem tudja magát gyógyítani mint a pap vagy a paladin...

BPCityVandal

o

BPCityVandal

k

Kazuma

L.O.L. Ez nem segítség. Egyáltalán nem. Hogy kell a warriorral fejlődni? Ugyanúgy mint a többi kasztal csak a foglalkozások mások. De a pénzszerzés nem fejlődés. Megint csak szánalmas.

Zsoltikka97

a Cataclysmbe az egész Föld megváltozik.NAGYON VÁROM!!!

chryyss

jaja :D már én is várom... :D

chabesz

az valmi új kieg lessz ?

garfield60

imádom a world of warcraft-ot mnjá kijön a catalysm vagy mi