World of Warcraft

A World of Warcraft (WoW) a legnépesebb online szerepjáték a piacon.A történet azon alapszik hogy van az Alliance (Szövetség) és a Horde (Horda).Hogy melyik oldalra állsz azt te döntöd el.Ez a két oldal egymás ellen harcolt de valamiért fegyverszünetet tartottak.De "titokban" még ment a csihi-puhi. Mindkét oldalnál 5-5 faj választható.A Szövetségnél :
A Human (ember) A Dwarf (törpe) A Gnome (gnóm) A Night Elf (éj manó) és a Dreanei (drénáj).A Hordánál: Az Orc (ork) az Undead (élőhalott) a Troll (troll) a Touren ("tehén") és a Blood Elf (vér manó) választható.Ezen belül vannak a városok. Két darab főváros található meg Azeroth széles világában. A Szövetség és az emberek fővárosa: Stormwind (SW)
A Hordások és az orkok fővárosa: Orgrirmar(OG). A WoW karaktertervezőjében még a Kasztot is kiválaszthatjuk. Ilyen kaszt a Harcos (Warrior) A Zsivány (Rougo) A Hadúr (Warlock) A Vadász (Hunter) A Mágus (Mage) és A Templomos Lovag (Paladin).

zsela2009. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

gere

megtaláltam a választ

gere

nekem kérdésem lenne:
egy csomó ember alatt látok lovat meg különböző állatokat. szóval én honnan tudok szerezni 1et?

Kazuma

A "történet" amit leírtál nem épp kielégítő. Inkább ezt böngésszétek: www.worldofwarcraft.hu

Danger98

egyébként bármeik torrent oldalon fent van

Danger98

letölteni?
én inkább venném meg

xd51

meg hogy hol lehet letölteni

xd51

tudtok adni valami linket hogy honnan játszható

ateszgo97

sajna énis függő voltam és naponta 6-7 órát is azzal töltöttem már nem nagyon játszom és lehet h hü.lyeség de a tanulmányi eredményeim is jobbak

zsela

melyik szeróról beszélsz?

dreecon

jah , van egy gyerek akit ismerek és ö azé nem jöt suliba me wow-ozot , amugy nekem is van akuntom csak nekem nincs fön ezé az osztálytársa m viszi , amugy ismeritek fuzy-t , na ö az én karakterem ( csak nem tom bizonyitani , vagyis ha találkoztok fuzy val akor kérdezétek meg töle hogy ismer-e meg ilyenek és ö tuti hogy azt fogja mondani hogy az az én karakterem :D